Savner du en smøg til kaffen? Prøv e-cigaretter uden nikotin!

SAVNER DU EN SMØG TIL KAFFEN? PRØV E-CIGARETTER UDEN NIKOTIN!

 

Det kan være svært at fastholde et rygestop og give helt slip på cigaretterne, når man først er blevet vant til sin daglige smøg til kaffen. Eller den trængende følelse efter et godt måltid, hvor du tænker ”bare jeg kunne tænde den smøg”. Men frygten for at blive nikotinafhængig igen skræmmer dig, især efter den hårde kamp mod smøgerne.

Er du én ud af flere tusinde, der også er bange for at falde for fristelserne og begynde den hårde og smertefuld kamp helt forfra igen? Så kan du undgå at falde i, ved hjælp af e-cigaretter – uden nikotin!
 

Med e-cigaretter kan du vælge at ”ryge” mens du drikker din kaffe, eller efter et godt måltid – uden at du behøves at frygte for, at du falder i igen.  E-cigaretten kan derfor hjælpe dig med, at gøre smøgtrangen kvit, og du kan fastholde dine vaner når trangen er størst, fordi, når du erstatter din cigaret med en elektronisk cigaret snyder du din krop og hjerne til at tro, at du ryger en almindelig smøg. E-cigaretten minder og føles nemlig som en almindelig cigaret. Du slipper dog for, at indtage en lang række skadelige kemikalier, som er kræftfremkaldende, og du skåner dine omgivelser. Samtidig slipper du for, at blive nikotinafhængig igen, hvis du vælger den smarte e-cigaret uden nikotin. Så kan du med god samvittighed også ”ryge” for hyggens skyld sammen med venner, kollegaer eller familie.

VAR DU GLAD FOR AT SLIPPE AF MED DEN DÅRLIGE TOBAKSLUGT? 

 

Bare rolig, du kan erstatte nikotinen med en af de mange smagsvarianter du finder under e-juice hos eSmog.dk, som indeholder helt almindelige aroma- og tilsætningsstoffer. eSmog.dk har et fantastisk udvalg, så du kan vælge den e-juice, der passer lige til dig. Vælg bl.a. mellem æble, lakrids, vandmelon, mælkechokolade mm. Du kan prøve dig frem indtil du finder den e-juice der passer dit smagsløg. Du skal i hvert fald ikke længere lugte af smøger, og gå rundt med den frastødende tobakslugt, da dampen, som kommer ud når du suger og puster ud, har en meget svag lugt, som forsvinder hurtigt, og så er det op til dig hvilken smag og lugt din e-cigaret/damp skal have.

Fordelen ved at dampe e-cigaretter uden nikotin er, at du ikke ryger tilbage til nikotinafhængigheden, og dermed de almindelige cigaretter, samtidig behøves du heller ikke at give helt slip på dine vaner. Så prøv det nu, og du ville ønske du havde prøvet den smarte e-cigaret tidligere.