Guide til startkit og avanceret kit


 

Startpakke Ego-CE4 for nybegyndere

Når du åbner pakken op, ligger der:
- 2 komplette samlede eGo-CE4
- 1 USB lader
- 1 væg adapter

Et eGo-CE4 består af:
- et batteri
- et CE4 Clearomizer
For at samle den, så tager man simpelthen de 2 dele og skruer sammen. Enkelt og nemt.

CE4 Clearomizer
For at fylde væske på CE4 clearomizer, så start med, at dreje mundstykket af. Tag herefter din flaske og kom tuden ind i CE4 clearomizeren, i en vinkel sådan så væsken løber ned langs siden. Du skal stoppe med at fylde væske på CE4 clearomizeren, når du rammer linjen for de 1,6 ml. Herefter tager du blot og skruer mundstykket fast igen.

Batteri
Batteriet kommer med en indbygget funktion, der gør at du kan låse det. For at låse batteriet så klik 5 gange hurtigt efter hinanden på knappen. Dioden blinker og batteriet er nu låst. For at låse batteriet op igen, så gentag blot processen og klik 5 gange hurtigt efter hinanden på knappen.
Batteriet kommer også med en anden indbygget funktion, en såkaldt cut-off – den gør til, at hvis du holder fingeren på knappen i 10 sekunder, eller længere, begynder knappen at blinke og batteriet vil slå fra. Når dette sker så fjern blot fingeren fra knappen, vent et øjeblik, og så kan du dampe videre.
Opladning af batteri:
Ved 1. opladning, så lad det sidde i opladeren i mellem 8 - 10 timer.
Ved efterfølgende opladninger, så kan du nøjes med at lade den sidde i 6 – 8 timer.
BEMÆRK: batteriet er allerede lidt opladt når du modtager startpakken (oplad i mellem 8 – 10 timer)Startpakke Lavatube Mini VV for avancerede brugere
Indhold af startpakke: startpakken kommer i en æske med:
- 1 Lavatube Mini
- 2 Batterier 18350 900 mAh
- 2 CE4 clearomizer
- 1 Oplader med indbygget strømstik
- 1 510-adapter

For at samle den skal du tage lavatuben og batteriet, og kom den positive side af batteriet i først. Derefter drej bottom-cappen fast. Derefter tager du 510-adapteren og skruer på, og til sidst tager du CE4 clearomizeren og skruer fast på 510-adapteren.

CE4 Clearomizer
For at fylde væske på CE4 clearomizer, så start med, at dreje mundstykket af. Tag herefter din flaske og kom tuden ind i CE4 clearomizeren, i en vinkel sådan så væsken løber ned langs siden. Du skal stoppe med at fylde væske på CE4 clearomizeren, når du rammer linjen for de 1,6 ml. Herefter så tager du blot og skruer mundstykket fast igen.

Batteri
Første gang du kommer batteriet i, er selve e-cigaretten låst – for at låse den op så klik 5 gange hurtigt efter hinanden på knappen. Dioden blinker og batteriet er nu låst. For at låse batteriet op igen, så gentag blot processen og klik 5 gange hurtigt efter hinanden på knappen.
Opladning af batteri:
Ved 1. opladning, så lad det sidde i opladeren i mellem 8 - 10 timer.
Ved efterfølgende opladninger, så kan du nøjes med at lade den sidde i 6 – 8 timer.
BEMÆRK: batteriet er allerede lidt opladt når du modtager startpakken (oplad i mellem 8 – 10 timer)

Indstillinger
Hvis du ønsker, at tjekke modstanden på den atomizer eller clearomizer du har skruet på, så kan du klikke på e-cigarettens nederste knap en enkel gang. For at justere volten, så skal du benytte minus og plus knapperne på e-cigaretten – når du justere volten, så går den i 0,1 intervaller. Volten går fra 3 til 6 volt. Når du har fundet den volt du ønsker at bruge, så slipper du blot knappen og vent til skærmen slukker. Når skærmen slukker er din indstilling gemt.