Pas på din e-cigaret


Pas på din e-cigaret
Hvis du behandler din e-cigaret dårligt, risikerer du at ødelægge den, derfor er det vigtigt, at du passer godt på den så du ikke skal til at købe en ny igen. Det er nemlig ikke billigt, at skulle købe ny e-cigaret hver gang man ikke passer på – og som enhver anden slags elektronik, man passer godt på, skal man også gøre det med sin e-cigaret.
Så for at du får mest muligt ud af din e-cigaret, skal du vedligeholde den, og især være varsom med hvor du stiller e-cigaretten henne. Et godt råd er, at du altid har en sikker plads til den, hvor du stiller den efter brug. På den måde kan du undgå mange af de ting, der kan ødelægge din e-cigaret.

Vedligeholdelse af e-cigaret
Der er nogle ting du skal huske, at gøre, hvis du vil have at din e-cigaret holder i en længere periode. Det du skal gøre for at vedligeholde den er:
  • Rengør dagligt din atomizer: skru den af batteriet, fjern filteret, og pust kraftigt ned i den ende, hvor der er gevind. Husk at holde et stykke køkkenrulle i den anden ende, da der løber væske ud inde fra atomizeren.
  • Rengør også dit filter – her skal du tørre siderne af med køkkenrulle og isæt det igen.
  • Engang imellem skal du rengøre toppen af batteriet med en fugtig vatpind, for ikke at risikere, at det irrer til.
  • Husk at batteriet skal opbevares i stuetemperatur, så du skal f.eks. ikke efterlade den i bilen, da det kan blive ret koldt om natten.
  • Pas på, at du ikke kommer til, at dampe filteret for tørt – atomizeren brænder toppen af filteret pga. varmeudviklingen. Det kan give en brændt smag, når du damper – og så skal du også skifte filteret.


Vær varsom med din e-cigaret

Disse små trin kræver ikke ret meget, og det gør, at din e-cigaret kan holde i længere tid.
Men udover at vedligeholde din e-smøg, skal du også huske at passe rigtig godt på den, fordi som enhver anden slags elektronik, skal man også være forsigtig med en e-cigaret, så den ikke tager skade. Taber du f.eks. din e-cigaret, kan den begynde at lække flydende nikotin, dermed bliver din e-cigaret rigtig fedtet og kan ikke bruges bagefter. Desuden risikere du at e-cigaretten bliver skæv eller at den falder fra hinanden i to dele, så pas på hvis du stiller den et sted, hvor du eller andre kan komme til at sætte sig på den. Du kan altid prøve at reparere den med en omgang tape eller lignende, men det bliver ikke den samme smarte e-cigaret, som da du fik den.
Hvis du uheldigvis taber din e-cigaret op til flere gange, kan den muligvis ikke oplade længere, og så er der ikke noget, at gøre end, at du skal købe en ny.
Det kan være nemt at stille sådan en e-cigaret et sted uden at tænke yderligere over der, men det kan have konsekvenser, hvis du f.eks. glemmer den ude i regnvejr eller i lommen og den så får en tur i vaskemaskinen – når du derefter finder den igen er det meget muligt, at du ikke længere kan få liv i den.Gode råd

En smart idé er altid, at have en ekstra e-cigaret, hvis den ene skulle gå i stykker. Desuden burde du have en super smart eGo taske, som kan fås i lille og stor, samt i forskellige lækre farver. Den sørger nemlig for at du altid har din e-cigaret et sikkert sted, og alle dine andre dele til e-cigaretten. Den kan du få her.