Succes med e-cigaretter


Succes med e-cigaretter

Vi har hørt mange succeshistorier med e-cigaretter, så vi vil her dele to med jer.

Succeshistorie 1:
Som mange andre, var jeg i starten meget skeptisk overfor de nye elektroniske cigaretter. Min kone fik mig, efter en længere periode, overtalt til at give det et forsøg, så jeg bestilte et startkit for begyndere på esmog.dk.

Da jeg begyndte, at bruge produktet, var jeg meget negativ over for det, så jeg fik ikke brugt det særlig meget og lod det bare stå. Sikke dog tåbeligt af mig! For efter et stykke tid, hvor flere af mine venner og bekendte begyndte med at dampe, tænkte jeg, at jeg jo også har et derhjemme, så jeg gav det et forsøg med en positiv holdning overfor det. Og den var jo fantastisk! Jo oftere jeg dampede på den, jo gladere blev jeg for den. Den utrolige kvalitet, og fantastiske damp man får fra e-cigaretterne fra esmog.dk, fik mig til slet ikke, at ville ryge igen.

Jeg har ikke røget i halvandet år nu, og er stadig super glad for min e-cigaret – ville slet ikke kunne undvære den nu. Min kone er glad for, at slippe af med lugten af tobak, og at have en meget sundere mand. Jeg kan kun anbefale e-cigaretter fra esmog.dk, og sige til jer, der overvejer det, at i skal springe ud i det med et åbent sind.

Hilsen, Kenneth Holm

 


Succeshistorie 2:
Jeg har været storryger i rigtig lang tid, snart i 27 år. Jeg har prøvet, at stoppe med rygningen utallige gange, bl.a. med nikotinplaster, nikotintyggegummi, akupunktør og ja, jeg kunne blive ved. Desværre uden at det har været nogen succes. Et par gange stoppede jeg med, at ryge, men efter en måned eller to, begyndte jeg blot igen.

For et halvt år siden, faldt jeg over eSmøg.dk på Facebook, hvor jeg kunne se nogle af mine facebook-venner havde synes godt om deres side. Jeg trykkede ind på det og kunne se mange mennesker skrive positivt om produktet. Men efter, at have prøvet så mange forskellige hjælpemidler, havde jeg ikke store forventninger til e-cigaretten men tænkte, at jeg ville give det et forsøg. Jeg bestilte et startkit på deres webshop, og da jeg fik det hjem var jeg ligesom et lille barn, der ikke kunne vente med at afprøve det. Jeg tog det i brug med det samme – og har ikke rørt en cigaret lige siden!

E-cigaretten har hjulpet mig utrolig meget og jeg kunne ikke være mere glad for, at jeg gav det et forsøg efter så mange mislykkede forsøg. Jeg føler mig meget bedre, og mere frisk og mine børn elsker, at de kan komme hen til mig og ikke blive frastødt af tobakslugten, og at lejligheden nu heller ikke lugter af røg. Samtidig sparer jeg utrolig mange penge, og de penge går til meget fornuftigere ting nu.
Alle dem, der kæmper med rygestop derude, så vil jeg i den grad sige ”PRØV E-CIGARETTEN”.

Gitte Bertelsen


  

<< Tilbage til bloggen