NEWS-studiet damper!


NEWS-studiet damper!
Man kan allerede nu se, at e-cigaretten er blevet utrolig populær og udbredt herhjemme i Danmark. Der bliver dampet, som aldrig før, og man kan nærmest ikke undgå, at se folk stå og dampe på deres smarte e-cigaret. Der bliver ved med, at komme flere og flere dampere, og alene i Danmark er der 150.000 – 250.000 glade dampere. Man kan roligt sige, at e-cigaretterne har fundet vejen til rygetrængende danskere, som en fristende erstatning for den skadelige tobak, der indeholder omkring 4000 skadelige stoffer, hvoraf 50 af dem er kræftfremkaldende.  

Røg 6.000 - 7.000 cigaretter
Onsdags i sidste uge havde NEWS-studiet besøg af en af landets mest kendte og rigeste erhvervsmænd, nemlig Karsten Ree, som var tidligere ejer af Den Blå Avis. Karsten Ree blev interviewet til 17 Finans om krakket i Amagerbanken, men det var ikke så meget indholdet i interviewet, der vækkede seernes opsigt, det var nemlig den smarte e-cigaret, som Karsten Ree tog frem fra brystlommen og begyndte, at dampe på den midt i interviewet i NEWS-studiet. 

Det er blevet så normalt for Karsten Ree, som for mange andre, at have sin e-cigaret ved sig, og dampe på den, når man ville uden, at skænke det en tanke, for det er blevet meget normalt for dampere, at have den med sig overalt og vide, at det er tilladt at dampe på sin e-cigaret hvor og når man vil.

”…det var helt naturligt for mig, at komme den i kajen og tage et bab på den.” siger Karsten Ree, der i de seneste par måneder har prøvet, at trappe ned på forbruget af cigaretter. Han fortæller blandt andet, at han før plejede at ryge 6.000 – 7.000 cigaretter om året, hvor forbruget nu ligger på blot 500 cigaretter om året. Dette er en kæmpe stor sejr for Karsten Ree, og et bevis på, at e-cigaretter er et super godt alternativ til de almindelige smøger, der blandt andet kan hjælpe dig til, at nedsætte dit forbrug af cigaretter eller endda, at stoppe helt med, at ryge. 



Hvor er logikken?
E-cigaretter er helt klart populære og ”in”, at bruge nu – utallige kendte stjerner damper på e-cigaretter i stedet for, at ryge almindelige cigaretter. Med almindelige cigaretter er det nemlig blevet så besværligt disse dage - for det første skal man ud hver gang man skal have en smøg, man lugter af tobaksrøg og genere andre rundt omkring én, samt er det usundt at inhalere alle de farlige stoffer i sig, og oven i købet er det utroligt dyrt, at være ryger, så hvor er logikken i det, kan man spørge sig selv om.

Derfor ville det eneste fornuftige være, at skifte sine almindelige smøger til e-cigaretter – for det første kan du ryge hvor og når du vil, du slipper for, at lugte og du genere ikke andre ved at dampe, du inhalerer ikke de 4000 skadelige stoffer der findes i tobakken, samt spare du en masse penge ved, at skifte fra smøger til e-cigaretter. Gør som Karsten Ree, og trap ned på dit forbrug af cigaretter, ved at have din e-cigaret med dig overalt – måske bliver du endda en af de mange, der kvitter smøgerne helt.

  

<< Tilbage til bloggen