10 gode grunde til at skifte til e-cigaretter...

  1. Væsken som anvendes i E-cigaretter (kaldet e-juice) indeholder kun nogle få ingredienser: smagsstoffer, nikotin (valgfrit), propylenglycol og vegetabilsk glycerin. INGEN af disse stoffer er giftige eller skadelige for dig, og du ved præcis, hvad du putter i din krop. 
  2. E-cigaretter er markant billigere end almindelige tobakscigaretter. 
  3. Der er ingen stor tobaksindustri bag E-cigaretter, som forsøger at skjule sundhedsrisici for offentligheden for at tjene flere penge på at sælge cigaretter. 
  4. Sundhedsrisikoen ved E-cigaretter er mange gange mindre end ved tobakscigaretter. 
  5. Du slipper for misfarvede tænder og ildelugtende askebægre, og der er ingen risiko for at lave brændemærker i tøj, tæpper og møbler, når du skifter til e-cigaretter.    
  6. E-cigaretter bliver solgt af en masse små forhandlere, som tror på deres produkt og den effekt, de har oplevet på egen krop ved at skifte tobaksrøgen ud med damp. 
  7. Du kan dampe på din e-cigaret på mange af de steder, hvor rygning ikke er tilladt. E-cigaretter er ikke omfattet af rygeloven, og derfor må man i princippet ryge dem overalt. 
  8. Der er ingen passiv rygning ved e-cigaretter, så du generer ikke din familie og dine venner med skadelige partikler. 
  9. Hvis du ønsker at slippe af med din nikotinafhængighed, kan du gradvist reducere indholdet af nikotin i dine e-cigaretter, indtil der slet ikke er noget i. 
  10. Du kommer ikke til at savne dine gamle cigaretter. Oplevelsen ved at ryge e-cigaretter er fantastisk! Smagen er skøn, hvad enten du vælger tobakssmag, frugt, lakrids eller noget helt fjerde. Følelsen ved at inhalere en e-cigaret minder fuldstændig om en almindelig cigaret. Du får med andre ord alt det gode og ikke noget af det dårlige fra tobakscigaretter.