E Juice - En verden af smag

E Juice - En verden af smag

Kokos, hindbær, Chokolade. Noget af det bedste ved E-cigaretter er de mange forskellige smagsvarianter. Ved at tilsætte smagsaroma – kaldet E juice – kan du få din E-cigaret til at smage, præcis som du vil.

Hos E-Smøg forhandler vi 40 forskellige slags E Juice, og du kan blandt andet nyde smagen af jordbær, æble, lakrids og mint. Med det store udvalg kan du finde en personlig favorit eller veksle imellem forskellige varianter.

De fleste foretrækker smagen af tobak, hvis de netop er skiftet fra almindelig cigaretter, fordi det gør overgangen nemmere. I vores webshop finder du både E Juice med smagen af mild og stærk tobak i samt smagen af mentol tobak.
Er du nybegynder, anbefaler vi USA Light. Når først du har vænnet dig af med tobakscigaretterne, kan du gå på opdagelse i de mange spændende smagsoplevelser.

Nikotin efter eget valg

Udover den gode smag har E Juice den store fordel, at du selv kan bestemme indholdet af nikotin. Den rette nikotinstyrke gør det nemmere at skifte smøgerne ud med E-cigaretter uden at opleve abstinenser.

Når du først er skiftet til E-cigaretter, kan du meget enkelt reducere mængden af nikotin et trin ad gangen, hvis du ønsker at slippe af med din nikotinafhængighed.

Hos E-Smøg forhandler vi E Juice med fire forskellige nikotinstyrker, og du kan selvfølgelig også købe E Juice helt uden nikotin.

Læs vores guide til E Juice og nikotinstyrke her.

Eller se vores store udvalg i E Juice.