Bliv helt nikotinfri ved hjælp af e-cigaretter!

Det er for de fleste rygere lidt af en kamp at blive 100 % nikotinfri, efter der i mange år er blevet pulset løs på smøgerne. I takt med at flere og flere bliver bevidste om de mange sundhedsmæssigt negative bivirkninger, som almindelige cigaretter medfører, er de farlige smøger i stigende grad blevet udskiftet med de populære e-cigaretter.

En af de største grunde til at danskerne vælger e-cigaretter som et bedre alternativ til de almindelige cigaretter er, at de selv har mulighed for at kontrollere mængden af nikotin i e-cigaretten. E-cigaretter er nemlig en stor hjælp til de rygere, som har svært ved at stoppe fra den ene dag til den anden, da de langsomt kan trappe ned på nikotinindholdet, således de i sidste ende kan vænne sig til at være helt nikotinfri.

Lav en klar og overskuelig plan 

Før at gøre det lettere for dig selv at gennemføre et rygestop og blive helt nikotinfri, er det nødvendigt, at du tager et skridt af gangen. Begynd med at opstille en struktureret plan, hvor du gradvist nedjusterer mængden af nikotin i din e-cigaret.

For at du kan få det bedste resultat ud af din nedtrapning af nikotin, anbefales det, at du nedjusterer nikotinen hver tiende dag med eksempelvis 6 mg. Til sidst er du nede på en meget lille mængde af nikotin, og du vil dermed hurtigt kunne vænne dig til helt at undgå nikotinindholdet. Det positive er, at du med e-cigaretter kan blive helt nikotinfri, men dog stadig beholde den samme fornemmelse af at ryge.

Skal det kunne lykkes at blive helt nikotinfri, er det vigtigt at planen følges helt nøjagtigt. Det vil sige, at du udelukkende benytter e-cigaretter og dermed ingen almindelige cigaretter i løbet af dit rygestop. På denne måde vil du hurtigt vænne dig til e-cigaretten, samt det langsomt nedjusteret indhold af nikotin. Efter at du så er blevet helt nikotinfri, kan du stadig benytte din e-cigaret som et nydelsesmiddel med en masse lækre smagsvarianter.

E-cigaretter uden nikotin

Du tænker måske, at en e-cigaret uden nikotin ikke lyder som et særlig spændende alternativ til de almindelige cigaretter. Men rent faktisk giver e-cigaretter uden nikotin dig i stedet muligheden for at anvende e-cigaretter som et rent nydelsesmiddel, der ikke vil skade dit helbred, som de almindelige cigaretter i høj grad gør.

I stedet for at dampe på e-cigaretter med nikotin, kan du derimod frit vælge imellem et hav af forskellige smage. Med en e-cigaret med din yndlings e-juice får du uden tvivl et nydelsesmiddel, som samtidig lader dig beholde den samme fornemmelse af at ryge en cigaret.