E-cigaretter – et hav af valgmuligheder!

Der findes en lang række af fordele ved de populære e-cigaretter. Ikke nok med at e-cigaretter er langt sundere alternativ for dit helbred end de almindelige cigaretter, har du ligeledes muligheden for at sammensætte din e-cigaret, så den både smagsmæssigt og udseendemæssigt passer perfekt til dig. Vores brede sortiment af e-juice med forskellige smage, samt e-cigaretter i alverdens farver sikrer dig en e-cigaret, som passer lige til dine behov.

E-cigaretter for enhver smag

Er du til det helt enkelte og neutrale eller til fest og farver? Lige meget hvad du foretrækker, så har eSmøg med garanti en e-cigaret, som passer præcis til dig. E-cigaretter kan købes i alt fra enkle modeller i neutrale farver til de helt farvestrålende i flotte mønstre og spændende farver. Du har derfor frit valg på alle hylder og mulighed for at udtrykke din personlige stil gennem din e-cigaret, hvilket der ikke er mulighed for med de almindelige cigaretter. E-cigaretter med farver gør det endnu sjovere at dampe, og så kan du tilmed let holde styr på dine e-juice, ved at give hver smag deres egen farve.

Engangs e-cigaretter

Engangs e-cigaretter er for dig, som ønsker det bedste nydelsesmiddel, når rygetrangen lige kommer tilbage en gang i mellem. Engangs e-cigaretter ligner til forveksling de almindelige cigaretter, hvilket gør skiftet fra de almindelige cigaretter til e-cigaretter noget nemmere. Det er et effektivt hjælpemiddel til rygestop, da du får samme udseende og nydelseseffekt, som ved de almindelige cigaretter, bare på en betydeligt sundere måde.

E-cigaret kits

E-cigaretter kan både købes separat og i et kit med flere forskellige dele. E-cigaret kits fås både til nybegynderen og den garvede damper, således du er sikret det bedste udbytte ved at købe et helt sæt. Et e-cigaret kit til nybegynderen indeholder de mest nødvenlige dele til e-cigaretten, den er meget simpel og lige til at anvende. Mens et e-cigaret kit til den garvede damper indeholder flere avancerede dele og giver mulighed for at eksperimentere og udvide mulighederne med e-cigaretten.

E-cigar og e-pibe

Er du mere til en rolig hyggestund med en pibe eller en god cigar? Så giver en e-pibe eller en e-cigar dig muligheden for at gøre din livsstil sundere, uden at du mister nydelseseffekten fra de oprindelige produkter. Disse produkter er skabt til den perfekte hyggestund, hvor du ønsker afslapning og en god mængde damp.

Prøv dig frem med de forskellige e-cigaretter og e-juice, indtil du finder den helt rette e-cigaret for dig, som giver dig den største og mest optimale nydelseseffekt hver dag.