5 gode grunde til at vælge e-cigaretter!

Der findes mange forskellige holdninger til e-cigaretter, men sikkert er det, at de er et langt sundere alternativ til de almindelige cigaretter. Grunden til at e-cigaretter i stigende grad er blevet danskernes fortrukne hjælpemiddel til rygestop, er de utallige fordele, du opnår ved at skifte røgen ud med damp.

1. Du får et sundere og bedre helbred

Der går ikke længe efter du har skoddet den sidste cigaret, til at du kan begynde at mærke de positive forandringer på din krop. I de almindelige cigaretter findes der omkring 4000 skadelige stoffer, mens der i e-cigaretter kun er aromastoffer i din e-juice, samt nikotin som du selv kan vælge at undlade helt. E-cigaretter er dermed et langt sundere alternativ til de almindelige cigaretter, og så giver de dig tilmed den samme fornemmelse, bare med damp i stedet for den skadelige røg.

2. Du sparer mange penge

Når du vælger e-cigaretter fremfor de almindelige cigaretter, har du både mulighed for at købe billige engangs e-cigaretter eller de lidt dyrere e-cigaretter, som derimod holder meget længere. Med e-cigaretter er du derfor ikke nødsaget til at købe nye hele tiden, som du er ved de almindelige cigaretter. Af denne grund vil du også hurtigt kunne mærke de positive forandringer i økonomien.

3. Du generer ikke dine omgivelser med giftig røg

Udover de fordele som du selv kan nyde godt af, sikrer du samtidig også bedre vilkår for dine omgivelser. Når du ryger almindelige cigaretter, udsætter du personerne i dine omgivelser for passiv rygning, hvilket både er ubehageligt og skadeligt for dem. Men ved at vælge e-cigaretter i stedet udskiller du kun damp, der hverken er ligeså dominerende eller skadelig som røgen.

4. Du får et mere effektivt hjælpemiddel til rygestop

Der findes flere forskellige hjælpemidler til rygestop og blandt de mest populære og mest anvendte, finder vi e-cigaretter, nikotintyggegummi og nikotinplastre. De fleste dampere er slet ikke i tvivl om, at e-cigaretter er det bedste hjælpemiddel til rygestop, og at e-cigaretter til enhver tid slår nikotintyggegummi og nikotinplastre af banen. Dette skyldes først og fremmest de utallige fordele, der følger med e-cigaretter, men især det faktum, at det er samme fornemmelse som med de almindelige cigaretter, du opnår med e-cigaretter. Mange fortæller, at når de anvender e-cigaretter, er trangen til at ryge almindelige cigaretter enten meget lille eller slet ikke eksisterende.

5. Du har mulighed for at vælge din egen smagsfavorit 

I modsætning til de almindelige cigaretter med tobakssmag, har du med e-cigaretter et væld af muligheder, når det kommer til smagen af din e-cigaret. Der findes nemlig en lang række af smagsvarianter, som giver dig mulighed for at vælge alt fra søde e-juice med chokolade- eller karamelsmag til de mere stærke e-juice med mentol tobak eller klassisk tobakssmag. Du finder uden tvivl en e-juice, som passer lige efter din smag, så nydelseseffekten af din e-cigaret bliver endnu større.