5 tips til e-rygning

Brug e-cigaretterne optimalt: 5 tips fra erfarne dampere

 

Der er mange ting, man skal sætte sig ind i, når man vælger at prøve e-cigaretten i stedet for tobakken. Vi har samlet nogle af de bedste tips her.

1. Kend dit behov

Hvis du lige skal til at starte på at dampe, er det en god idé at spørge dig selv, hvad dit behov er. Vil du gerne kvitte smøgerne, eller vil du bare supplere din normale rygning for at spare penge? Det er vigtigt, når man vælger produkt, at man har tænkt over, hvad det skal bruges til. Hvilket leder os til:

2. Sæt dig ind i tingene

At ryge e-cigaretter er ikke lige så let som bare at tænde en smøg og ryge den ned til filtret. Der er mange ting, man skal have styr på, hvis man vil have det optimale ud af det. Hvad er en atomizer? Hvor tit skal delene skiftes? Osv. Kig rundt på bloggen for at finde informationer om alle produkterne og flere gode tips.

3. Hav tålmodighed

Når du starter som damper, kan fornemmelsen godt være anderledes, end du er vant til fra almindelige cigaretter. Men det er et spørgsmål om tilvænning. De fleste foretrækker faktisk e-cigaretten efter et stykke tid.

4. Prøv forskellige e-juice

Prøv dig lidt frem med smagene, indtil du finder din favorit. Start med at købe små flasker, så du ikke er nødt til at smide en stor flaske ud, hvis du ikke kan lide den.

5. Lig inde med reservedele

Husk at have ekstra reservedele, så du ikke skal vente på levering, hvis noget går i stykker. Har du flere forskellige smage, bør du bruge forskellige mundstykker, da smagen bliver siddende i mundstykket.
 
Du kan finde flere gode tips og tricks i under fanen ”guides” i venstre side.