Slip af med røgens mange ulemper – skift til e-cigaretter!

Der har længe været debat om hvor vidt e-cigaretter er sunde eller ej. Men en ting er sikkert, e-cigaretter er et langt bedre alternativ til de almindelige cigaretter. Det er nemlig ikke kun de helbredsmæssige fordele, som følger med skiftet fra almindelige cigaretter til e-cigaretter, men du undgår ligeledes misfarvninger af tøj og møbler.

Skån dine omgivelser for den giftige røg

En af de allerstørste ulemper ved at ryge almindelige cigaretter er, at de indeholder tjære, som med tiden vil sætte sig på dine lunger. Det er blandt andet tjærens skyld, at rygere får alvorlige vejrtræknings problemer og en forringet kondition. De almindelige cigaretter er ikke kun farlige for rygerne, da røgen er skyld i, at alle andre i dine omgivelser får de samme skadelige stoffer ned gennem lungerne på grund af passiv rygning.

Ved at skifte de almindelige cigaretter ud med e-cigaretter kan du dermed både skåne dig selv og dine omgivelser for den skadelige røg, da e-cigaretter kun udsender damp, der hverken skader helbredet eller efterlader grimme misfarvninger på møblerne. 

Undgå misfarvning af tænder og dårlig ånde

Ikke nok med at du undgår den ubehagelige røglugt, du slipper ligeledes for dårlig ånde og misfarvede tænder ved at skifte de almindelige cigaretter ud med e-cigaretter. I modsætning til tobaksrøgen vil dampen fra e-cigaretterne ikke give dig den dårlige ånde, som du er vant til fra de almindelige cigaretter. Røg du ofte før, vil du nemlig hurtigt opleve at din ånde bliver bedre.

Endnu en ulempe ved den tjære, som de almindelige cigaretter indeholder, er at den i høj grad misfarver dine tænder, men da der ingen tjære er i e-cigaretter, slipper du fuldstændig for at få gule tænder. 

Disse fordele er alle med til at gøre e-cigaretter til det mest fortrukne hjælpemiddel til rygestop, da det giver alle tidligere rygere en sundere, billigere og mere fornuftig vane.