Derfor er e-cigaretter så populære!

 

E-cigaretter har gennem tiden været kilde en lang række af debatter, om hvorvidt e-cigaretter er skadelige eller ej. Men flere og flere undersøgelser viser positive resultater for de elektroniske cigaretter, og damperne selv er ikke i tvivl. De kan mærke de positive forandringer både på kroppen og i pengepungen, hvilket er to meget væsentlige grunde, til at e-cigaretter er blevet så populære blandt de tidligere rygere. 

E-cigaretternes mange fordele

Det er ikke uden grund, at tidligere rygere vælger at kvitte smøgerne til fordel for e-cigaretter. Der følger nemlig en lang række af fordele og forandringer med, når de almindelige cigaretter udskiftes med e-cigaretter.

Først og fremmest mærker de tidligere rygere hurtigt forbedringer på kroppen, efter at røgen er blevet skiftet ud med damp. De mange skadelige stoffer, som de almindelige cigaretter indeholder, findes ikke i e-cigaretterne, og du undgår dermed at skade kroppen med disse farlige stoffer.

Dernæst er det for mange eksrygere en stor fordel og en positiv forandring, at de ikke længere skal bruge ekstremt mange penge på cigaretter. E-cigaretter er nemlig langt billigere end smøger, og så kan de anvendes flere gange, hvilket især gør dem til et super godt produkt for storrygerne. 

Til de tidligere rygere, der har anvendt e-cigaretter som et hjælpemiddel til rygestop og har kvittet smøgerne fuldstændig, er det ligeledes en stor fordel, at e-cigaretter blot kan bruges som et nydelsesmiddel helt uden nikotin. Efter et rygestop vil du nemlig kunne nyde din e-cigaret med lige præcis den e-juice, som du synes allermest om, og da der findes et hav af smagsvarianter, vil du uden tvivl kunne finde din yndlingssmag.

Især KOL-patienter er begejstret for e-cigaretter

Personer som har røget mange smøger i flere år og som følge heraf har fået KOL eller hjertesygdomme, har især haft stor gavn af e-cigaretterne. E-cigaretter har nemlig den positive effekt, at de fungerer super godt til et rygestop, uanset hvor mange almindelige cigaretter, du har røget gennem tiden.

En af grundene til at e-cigaretter kan hjælpe så mange rygere med at skifte røgen ud med damp, skyldes at e-cigaretter minder meget om de almindelige cigaretter, i modsætning til alle andre hjælpemidler til rygestop. E-cigaretter bidrager nemlig med samme effekt som smøgerne, bare uden at skade kroppen og omgivelserne.

Fordelene ved e-cigaretter er mange, og flere og flere undersøgelser viser, at e-cigaretter helbredsmæssigt vil være en fantastisk stor gevinst for langt de fleste tidligere rygere.