Find dit e-cigaret og e-juice match


Find dit match

Mange rygere har svært ved at lægge cigaretterne på hylden, fordi de er afhængige af nikotinen. Andre er blot afhængige af vanen

Når tiden er kommet til et rygestop, så er e-cigaretter et fantastisk alternativ. Der findes et utal af forskellige e-cigaretter og e-juices. Det er derfor vigtigt, at du finder den e-cigaret og den e-juice, der matcher dine behov, for at dit rygestop bliver en succes.

Prøv dig frem

Når du har fundet den e-cigaret, der matcher dit behov, så bør du bruge lidt energi på at overveje dit valg af e-juice. Der findes et væld af e-juices. Vores bedste anbefaling er, at du prøver dig frem for at finde din favorit.

Der findes både e-juices med og uden nikotin. Er du mere afhængig af vanen end af nikotinen, så bør du vælge e-juice uden nikotin. E-juices uden nikotin er den mest gængse form for e-væske, du kan finde på markedet. Hvis du er afhængig af nikotinen, så bør du vælge en e-juice, der indeholder en smule mindre nikotin end den mængde, der er i de cigaretter, du har været vant til at ryge. Det skyldes, at du som regel ryger mere og i længere tid på din e-cigaret end på en almindelig cigaret. Det gælder specielt i starten, når du afprøver din nye e-cigaret.

Forkæl dine smagsløg

Der findes et væld af e-juices. Vi ved, at det er vigtigt, at du finder den e-juice, som behager dine smagsløg. Foruden frugtsmage findes der også tobakssmag, som får e-cigaretten til at smage mest muligt af en rigtig cigaret. Mange af vores kunder finder dog hurtigt ud af, at det ikke er smagen af tobak, de savner. Derfor anbefaler vi, at du er åben over for de mange andre varianter af e-juices. Du vil opleve, at du kan få en positiv smagsoplevelse ved at ryge på din e-cigaret.

Garanti for sikkerhed

Alle vores produkter er certificerede med både CE, der er EU’s garanti for sikkerhed, sundhed og miljø, samt RoHs, der sikrer, at produkter ikke er produceret af skadelige stoffer. Herudover gennemgår vores produkter undersøgelser og kvalitetstjek.