Sådan får du mere ud af din e-cigaret!

SÅDAN FÅR DU MERE UD AF DIN E-CIGARET!


Der findes mange gode tips, hvis du gerne vil gøre en ekstra indsats for, at din e-cigaret giver dig en super god damp gang på gang. eSmøg har samlet 7 stk. til dig, og de er naturligvis lige til at gå til.1. KØB EN E-CIGARET, DER PASSER TIL DINE BEHOV 


Det er vigtigt, at du købet en e-cigaret, der matcher dine behov, hvis du skal have det maksimale udbytte ud af den.

Hvis du er nybegynder, er det en god ide at starte ud med en af de mindre dyre e-cigaretter, indtil du ved, om dampen er noget for dig. En mindre dyr model holder i reglen ikke så længe som de dyre e-cigaretter, der er fremstillet i mere holdbare materialer og bedre kvalitet. Det gør ikke noget, hvis du bare har brug for at finde ud af, om du kan lide at dampe, men hvis du er mere erfaren damper vil det måske genere dig.

Jo mere erfaring, du får med dampen, jo bedre vil du kende dine præferencer og vide, hvad du skal gå efter for at få en e-cigaret, der passer til dig. Som udgangspunkt kan du spørge dig selv om følgende, inden du vælger e-cigaret og tilbehør:
 
  • Vil du gerne have en e-cigaret, hvor du kan justere effekt?
  • Vil du gerne have en e-cigaret, hvor du kan justere spænding?
  • Er det vigtigt for dig, at du kan dampe alle slags e-juice på e-cigaretten?
  • Skal din e-cigaret være kompatibel med udstyr til andre modeller?   

Tjek altid e-cigarettens specifikationer, inden du vælger din model (det samme gælder for tilbehør). På den måde er du sikker på, at få mest ud af dit køb. 2. GØR DET TIL EN VANE AT RENSE DIN E-CIGARET JÆVNLIGT 


Din e-cigaret holder længere, hvis du renser den med jævne mellemrum. Det er nemt at gøre, hvis du bare ved hvordan. Er du i tvivl? Så har eSmøg lavet en guide, der trin for trin fortæller, hvordan du renser din e-cigaret, ligegyldigt hvilken model du har.


 

3. HUSK AT NOGLE TANKE IKKE KAN TÅLE BESTEMTE E-JUICES 


Du får ikke meget fornøjelse ud af din e-cigaret, hvis dine tanke hele tiden går i stykker. Tankene skal naturligvis skiftes ud ind imellem, og det er helt fint, men går de meget hurtigt i stykker, kan det skyldes den e-juice, du hælder i dem. E-juice med højt indhold af syre eller kanel ætser almindelige plastiktanke.

Her skal du købe tanke, der er lavet i et materiale, der kan klare den stærke e-juice - det kunne for eksempel være SmokTech Pyrex Vi Vi Nova, der er lavet i pyrexglas. Denne tank passer til de fleste e-cigaretter, men husk at læse produktspecifikationerne, så du køber det rigtige til din e-cigaret. 


4. PAS PÅ, AT DIN ATOMIZER IKKE OVEROPHEDER


Din e-cigaret virker ved at atomizeren henter en smule e-juice ind fra tanken via et filter. Der er en varmeenhed i atomizeren, som bliver varm, når du tænder din e-cigaret, og det er den, der sørger for, at e-juicen i atomizeren bliver varmt nok til at du får damp ud af det. Hvis der er for lidt væske i din atomizer, vil varmeenheden i din atomizer overophede. Gør du ikke noget ved problemet, ender du hurtigt med en 'død' atomizer. 

Hvis din e-cigaret ikke producerer den mængde damp, den plejer, og den samtidigt bliver meget varm, er der stor sandsynlighed for, at problemet er for lidt væske i atomizeren. I stedet for at forsøge at fylde mere væske på tanken, kan du slukke e-cigaretten og fylde en smule e-juice direkte i atomizeren.

NB. Brug eventuelt en nålflaske til at fylde e-juicen i atomizeren - den gør det nemmere, hurtigere og mere sikkert at fylde e-juice på din e-cigaret.   
5. PAS PÅ, AT DIN ATOMIZER IKKE DRUKNER I E-JUICE


Ligesom din atomizer kan overophede på grund af for lidt e-juice, kan den også drukne i e-juice, hvis filteret mellem atomizeren og tanken lukker for meget væske ind i atomizeren ad gangen. Hvis din e-cigaret pludselig begynder at producere mindre damp end normalt, og den samtidigt føles varm, kan det være problemet. 

Løsningen er at slukke e-cigaretten og tømme lidt af det overskydende væske ud af atomizeren. Det gør du ved at skrue alle e-cigarettens dele fra hinanden, så du sidder tilbage med atomizeren. Blæs nu gennem den ende, som batteriet normalt er fastskruet. Du kan enten bruge en lille lufttryksblæser til opgaven, eller puste overskydende væske væk med munden. Pas altid på, at du ikke får noget e-juice direkte i munden! 
   


6. FÅ DET MESTE UD AF E-CIGARETS BATTERIER 


Læs instruktionerne på din e-cigarets batterier og sørg for at lade dem, så de holder længst muligt. Et batteri har altid en afgrænset levetid, men du kan forlænge denne ved at lade batteriet rigtigt. 
7. PAS PÅ DIN E-CIGARETS TANKE 


Din cartridge eller tank holder længere, hvis du er opmærksom på, at din atomizer ikke overopheder. Gør den det, kan det nemlig gå ud over tanken, der bliver udsat for en høj varme, som kan nedbryde den. For at få mest muligt ud af din tank skal du derfor altid slukke din e-cigaret, hvis du kan mærke, at den bliver meget varm.

Tjek, om det hjælper at fylde et par dråber e-juice direkte i atomizeren med din nålflaske - det kan være det, der skal til, for at både atomizer og tank begynder at arbejde på det, de er sat i verden for - at producere fantastisk damp til dig!