Udtryk din personlige stil med din e-cigaretUDTRYK DIN PERSONLIGE STIL MED DIN E-CIGARET


Når du skal finde den helt rigtige e-cigaret, skal du både vælge med hjerne og hjerte. E-cigaretter fås i mange forskellige designs, der kan være med til at udtrykke din stil som damper.

Skal din e-cigaret være metalblank i looket, eller vil du have en i en iøjnefaldende farve? Vil du have en diskret lille sag, eller kan du ikke få bling bling nok? Vi har valgt nogle e-cigaretter ud, der med deres design er oplagte til den stilbevidste damper. Læs med og se, om der er en, der passer perfekt til dig.  


ER DU DISKRET OG FULD AF OVERRASKELSER?


Hvis du gerne vil holde lav profil i overgangen mellem almindelige smøger og e-cigaretter, kan du vælge at købe engangs-e-cigaretter, der til forveksling ligner almindelige cigaretter. Det gør det tit skiftet fra ryger til damper nemmere, men nogen synes også bare, det er sjovt at have en e-cigaret, der ligner en almindelig cigaret. Det åbner op for nogle gode snakke, når folk nysgerrigt kommer over og spørger, hvad det er for en cigaret, man har sig der, når de opdager, at der ikke er tale om en helt almindelig smøg.  TIL DIG DER HAR E-CIGARETTEN MED PÅ ARBEJDE  


Skal din e-cigaret med på arbejde, er det oplagt at vælge eGo-W. Det diskrete design med en lille clip i toppen får den til at ligne en klassisk kuglepen, og den passer pudsigt nok også lige i skjortelommen. Du kan både få den i en stilet sort, i flot rustfrit stål eller i flere forskellige farver. Vælg mellem guld, hvid, rød, blå, grøn, lilla og lyserød.  


HVIS DU ER TIL BLING BLING ...


Så er SWIG e-cigaretten lige noget for dig. Den er lavet med en luksus aluminiumslegering, der giver den et super flot metallook. Og du kan selvfølgelig vælge at få den i guldfarve. Hvis du godt kan lide designet på SWIG, men er i tvivl om, hvorvidt du er bling nok til at gå efter guldet, kan du også få den i sølv, grå, sort og blå.       ER DU EN ÆGTE MORFAR?


Så skal du have en pibe! Du finder Pipe 618 på eSmøgs hylder, og den er som skabt til hyggestunder, hvor du gerne vil slappe af og nyde en god mængde damp. Husk også, at folk der peger med piber altid har ret, så med en Pipe 618 er du godt klædt på til at vinde enhver diskussion :)    


ELSKER DU FARVE PÅ TILVÆRELSEN? 


Elsker du at udtrykke din stil og livsglæde med farverige accesories? Din e-cigaret behøver ikke være sort eller grå for at have stil, du finder mange modeller hos eSmøg, der fås i forskellige farver. Tag for eksempel et kig på SMOKtechs S.I.D., der blandt andet fås i en flot pink, blå eller rød udgave.  


En anden smart måde at få en e-cigaret i mange farver på, er ved at købe en model med cartomizer, der er designet som clearomizers (dvs gennemsigtige cartomizers). Du kan få clearomizers i flere forskellige farver, der både er med til at give din e-cigaret stil og til at hjælpe dig med at huske hvilken tank, du har hvilken e-juice i.