Damp indendørs- uden dårlig samvittighed!


DAMP INDENDØRS - UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED!


Er du træt af gå ud eller rettere sagt være tvunget ud hver gang, du skal have en smøg? Hvad enten du er på arbejde, skole, restaurant eller café, skal du ud for at kunne nyde en smøg. Det er nu endda blevet forbudt for ansatte på hospitaler at ryge på parkeringspladsen UDENFOR!

Ikke nok med dét, så skal de ansatte skifte til privat tøj og forlade matriklen, de er ansat på, hvis de vil have en enkelt smøg. Der røg dén rygepause! 

Tilstandende her til lands nærmer sig efterhånden en heksejagt på rygere. Bare se med her, hvor vi kort ridser alle de steder, du ikke må tænde en smøg, op:
 
 • Restauranter
  Der er generelt rygeforbud indendørs på restauranter, caféer, barer og diskoteker, der har et offentligt tilgængeligt serveringsareal på over 40 kvadratmeter.
 
 • Skoler og institutioner for børn og unge 
  Hermed også kostskoler og efterskoler.
 
 • Øvrige uddannelsesinstitutioner
  Bl.a. videregående uddannelser.
 
 • Offentlige institutioner
  Heriblandt sygehuse og hospitaler.
 
 • Arbejdspladser generelt​
 VIL DU GERNE 'RYGE' INDENDØRS? SÅ SKIFT TIL DAMP!


Et perfekt alternativ, hvis du gerne vil ryge indendørs, er e-cigaretter, der ikke producerer andet end vanddamp med smag. Du udsætter ikke andre for passiv rygning, når du vælger e-cigaretter og dampen fremfor tobaksrøgen. E-cigaretter er derfor ikke omfattet af rygeloven, så du kan dampe overalt, både ude og inde, uden at det generer andre.

Ikke nok med at du må dampe indendørs, så indeholder e-cigaretter hverken de farlige stoffer eller tobak, du finder i almindelig tobak. Der er dermed fordele hele vejen rundt - både for din familie, dine kollegaer og andre folk omkring dig, som du ikke udsætter for passiv rygning - og ikke mindst for dig selv!  

E-cigaretterne består af:

- et stålhylster, som man indsætter en væskepatron i, og
- et batteridrevet varmelegeme, der varmer væsken op, så den bliver til damp.

Når du suger i den, indånder du og frigiver ufarlig damp, så nu kan du 'ryge' hvor som helst, når som helst med en e-cigaret.
 
BLIV INDE I VARME OG TØRVEJR 


Damp så meget du vil i toget, bussen, i kantinen på arbejdet, hjemme i stuen og på kontoret. Glem de mange trælse rygepauser i det omskiftelige danske vejr, der alt for ofte byder på regnvejr og kulde. 

Med dampen kan du blive inde i varme og tørvejr, du behøver ikke smutte fra din yndlingsserie i fjernsynet eller midt i filmen for at tage en smøg, og du kan stadig tage dine vante 'rygepauser' på arbejdspladsen - nu kan du bare blive på kontoret i stedet for at skulle ned i gården eller udenfor matriklen.