Dårlig ånde? Slip af med lugten med e-cigaretter!

DÅRLIG ÅNDE? SLIP AF MED LUGTEN MED E-CIGARETTER!


Med e-cigaretter kan du nu nærme dig dine venner og familie uden at være bange for, at du frastøder dem med den grimme lugt af smøger og tobak. Du skal heller ikke tænke på misfarvning af tænderne, eller at røgen trænger ind i dine møbler derhjemme. Sikke en lettelse!


Du har til gengæld et bredt udvalg af mange forskellige smagsvarianter til rådighed, når du vælger e-cigaretter fremfor smøger, bl.a. pære, vanilje, mentol, cappucino, cola eller en blanding af forskellige smagsvarianter som lakrids og banan! Samtidigt er du sikker på at  undgå den frastødende tobakslugt, når du spreder fin vanddamp fremfor røg hver gang du nyder din e-cigaret. 

HAR E-CIGARETTEN SLET IKKE NOGEN LUGT?


E-cigaretten har en meget svag lugt, som forsvinder hurtigt igen. Lugten på e-cigaretten kan sammenlignes med vandpibe. Alt afhængig af hvilken e-juice (smagsvariant) du vælger, kan den lugtes meget svagt, dog giver den dig ikke dårlig cigaretånde eller tobakslugt på hud, tøj eller dine møbler derhjemme. Damp kan nemlig ikke sætte sig på disse ting, så du kan roligt dampe indendørs. Alle steder!BØRN DERHJEMME? SKAB ET RØGFRIT HJEM


Udsæt ikke dine børn for passiv rygning, da de skadelige stoffer fra en cigaret øger sandsynligheden for at dine børn bliver syge. Røgen gør mere skade på de små, da de er mere aktive og derfor trækker vejret hurtigere end voksne. Desuden er hele deres system under udvikling, så de har ikke godt af at blive påvirket at de giftige stoffer, der findes i tobaksrøg.

Med en e-cigaret kan du nu hjælpe dine børn med at få en sundere tilværelse, og du kan dampe så meget, du vil, da dampen ikke opsamles i møbler, gardiner og tæpper i jeres fælles hjem. Børnene kan lege frit hjemme uden at indånde de farlige stoffer, og du behøver ikke tænke på at lufte ud, hver gang du får gæster på besøg.