E-Cigaret Guide

HVAD ER EN E-CIGARET?


En e cigaret er et innovativt nyt alternativ til almindelige, kræftfremkaldende cigaretter. Den nye e cigaret er et fantastisk alternativ, som er designet til at simulere rygeoplevelsen, men uden indholdet af skadelige stoffer så som: tjære, kuldioxid, bly, acetone mm. En almindelig cigaret indeholder i gennemsnit op til 4.000 kemiske stoffer, heraf er flere giftige og kræftfremkaldende. Røgen fra en e cigaret består kun af damp, eventuelt tilsat nikotin (valgfrit), men føles meget som cigaretrøg. 


HVORFOR VÆLGE EN E CIGARET?

 • Frihed - Du kan ryge når du vil og hvor du vil – Din e cigaret er ikke omfattet af rygeloven! Spørg alligevel før du damper indendørs, så viser du respekt og omtanke.
 • Omtanke – Du udsætter ikke dine omgivelser for de dokumenterede farer ved passiv rygning.
 • Sikkerhed - Ingen antænding eller brug af åben ild, derfor ingen fare for brand, hvis du glemmer din e cigaret eller ryger i sengen.
 • Valgfrihed - Du har nu et reelt alternativ til smøgerne og kan selv vælge, om du vil udsættes for gift og kræftfremkaldende stoffer eller ej, når du ryger.


                           
 

 

DINE FORDELE VED E CIGARTETTER: 

 • ​Ingen tjære, kræftfremkaldende stoffer eller giftige tilsætningsstoffer - det er sund fornuft. 
 • Ikke skadelig for miljø eller andre mennesker. Ingen fare for pasiv rygning.
 • Ingen brandfare, glød eller forbrændingsrøg. Den kan derfor anvendes sikkert mange steder, hvor der ellers er fare for brand.
 • Billigere at ryge end almindelige cigaretter. SPAR ca. 80%. 
 • Ingen dårlig ånde eller tøj, der lugter af tobaksrøg.
 • Ingen misfarvning af tænder, bolig eller andet, der ellers påvirkes af tobaksrøg.
 • Du har stadig samme følelse af at inhalere og ryge.
 • Vores produkter er CE & RoHs godkendte.
 • Derudover gennemgår vores produkter løbende en række tests og kvalitetskontroller fra produktion til slutbruger. 
   

 

DEN FANTASTISKE ECIGARET


En e-cigaret består af et genopladeligt batteri samt en forstøver, der opvarmer det lille kammer med nikotin/propylen glykol. Når rygeren suger i den elektroniske cigaret, trækkes der luft ind i refill-kammeret med nikotin, og luften omdannes til damp og blandes med nikotin. En e cigaret er således helt fri for ild, tobak og kræftfremkaldende tjære, kulilte og svovl, og de 4000 andre farlige stoffer.

​Nu kan du ”dampe”, hvor du vil, når du vil, uden at genere andre med vores elektriske cigaretter. Med en e cigaret får du rygeoplevelsen uden kulilte & tjære. Refillerne til vore røgfri e cigaretter indeholder hver især en indbygget forstøver som er den elektronik, der skaber dampen. Dvs. hver gang du skifter refill, får du altså helt ny elektronik til din røgfri eSmøg.

 


SÅDAN VIRKER VORES E CIGARETTER


En e cigaret er et højteknologisk produkt, der ved hjælp af avancerede mikro-elektroniske komponenter og den patenterede atomizer, forstøver den tilhørende nikotinholdige væske uden brug af ild, og danner en røgdamp, der simulerer røgen fra en almindelig cigaret således, at rygeren opnår en fornemmelse meget lig almindelig rygning, og ikke oplever problemer med at skulle bryde tidligere rygevaner.

Væsken i nikotin-refillerne indeholder nikotin af høj renhed, samt naturlige aromastoffer godkendt til fødevarer, og er beregnet til at tilfredsstille rygeres vaner og rygetrang, f.eks. i forbindelse med rygning på steder med rygeforbud.