Hvad er Cartomizer & E Juice?

Hvad er en cartomizer?
Cartomizer er et rør, som skrues på et batteri. Nogle modeller indeholder vat og 2 glødetråde. I disse modeller holder vattet på e-Juicen. De 2 glødetråde bliver varme når du trykker på knappen på batteriet, og omdanner din e-Juice til damp. Du fylder cartomizeren (røret) ved at tage mundstykket af og fylde e-Juice i indtil vattet ikke kan suge mere. Derefter sætter man mundstykket på igen og foretager et lille sug - husk at gøre det over vasken, da der kan komme lidt e-Juice ud. Herefter skal du tørre cartomizeren (røret) af i bunden med et stykke køkkenrulle. Når du er færdig, sætter du cartomizeren (røret) på batteriet og så er din e cigaret klar til brug.

Modellerne uden vat har minimum og maksimum streger markeret på Cartomizeren (røret), så man kan påfylde den mængde man har behov for.

eJuice smagsvarianter
Der findes mange forskellige smagsvarianter og det er muligt at have flere forskellige mundstykker, så man kan skifte lidt rundt i sine smage. Mange forbrugere vælger at have to mundstykker. Et der smager af ens favorittobak og et der har en mere frisk e-juice smag. Så kan man skifte lidt mellem de to mundstykker og dermed blive mere uafhængig af tobaksmagen.

Af de traditionelle tobakssmage findes der mange forskellige. Man kan købe væske der smager lidt á la almindelige cigaretter, mentol cigaretter, cigartobak, pibetobak og meget mere.

Hvad indeholder e-Juicen?
e-Juicen kan være baseret på to ting. Enten er det på en "PG base" eller på en "VG base".
PG står for Propylene Glycol, mens VG står for for Glycerin.
Begge dele er uskadelige ved inhalering, men giver den samme visuelle oplevelse som almindelig røg.
Basen er blandet op med noget naturligt smagsstof, udtrukket fra tobaksblade eller frugter. Der kan fås e-Juicesmag lige fra tobak, til særpræget smag af energi drik. e-Juicen kan også indeholde nikotin i forskellige styrker.


Velkommen til eSmøg·dk - Den rene nydelse :)