Hvad er hvad og hvilke produkter passer sammen?

I begyndelsen kan det føles som en jungle, når man skal lede blandt de forskellige produkter og forsøge at finde ud af hvad  der egentligt passer sammen med hinanden, og mon den der clearomizer passer sammen med mit batteri? Derfor har vi lavet en lille forklaring forneden, som vi håber kan give dig lidt mere indsigt som kunde i, hvordan det hele hænger sammen.


BATTERIER

eGo batteri

Dette er den mest almindelige type batteri. Det betyder ikke noget, om det er et ”almindeligt” eGo batteri på 650 mAh eller om det er et Vision Spinner på 1300 mAh- gevindet er det samme på dem alle.

På eGo batteriet er der to typer gevind, som gør dette batteri meget alsidigt. Derfor kan du anvende både eGo og 510 clearo/carto/atomizere på det.
510 batteri

Denne type batteri passer kun sammen med 510 produkter. Dette batteri behøver en clearo/carto/atomizer med gevindet på ydersiden for at de kan passe sammen.808D

Denne type af batteri er ikke så almindelig. Du finder dem i vores Express Kit og KangerTech e-smart. Disse batterier har et meget mindre gevind end de andre, som kaldes for et 808D gevind. Dette batteri passer kun sammen med 808D produkter.

CLEARO/CARTO/ATOMIZER

eGo clearo/carto/atomizer passer kun på batterier og MODs som har et eGo gevind. Da deres gevind sidder skjult på indersiden, så passer de ikke sammen med 510 batterier.510 clearo/carto/atomizer passer på de batterier og MODs, som har et 510 gevind. Med andre ord, så passer de sammen med alt fra eGo batterier til iKit batterier og Lavatube mini. Hvis du anvender en større 510 tank på et eGo batteri, så kan du gøre din e-cigaret pænere ved at anvende et cone cover, som skjuler eGo gevindet.


808D clearo/carto/atomizer passer kun sammen med et 808D gevind, så som Express Kit og Kangertech e-smart.