Mængderabat

Hos Esmøg kan du altid få mængderabat på vores mest populære e-væsker. Det betyder at jo flere du køber, jo billigere bliver stykprisen pr. e-væske du køber.

Dette har vi gjort for at du som kunde kan få en god besparelse på din e-væske, og samtidig kan du blande dine e-væsker så du ikke skal nøjes med at købe mange af én smag.

Hvis du f.eks. vælger at købe 5 e-væsker fra Sundbygaard, så kan du blande dem med både Moliq, Vapeson og Liqua. Det giver dig nærmest uanede muligheder for at få alle dine e-væsker i samme ordre, uden at du skal bestille 20 af hver for at få den samme gode pris!

Du kan samtidig blande smagene inden for de forskellige mærker. Det betyder at når du køber PandaJuice, så kan du blande imellem alle vores forskellige varianter af PandaJuice til samme pris som hvis du kun valgte én variant.

Det kalder vi god service for vores kunder, og selvom vi har mængderabat på udvalgte e-væsker, så har vi samtidig prisgaranti og 365 dages returret på vores e-væsker. Det betyder at skulle du finde en lavere pris på samme produkt hos en konkurrent, så matcher vi selvfølgelig prisen! Ydermere kan du returnere uåbnede e-væsker i helt op til 365 dage efter modtagelsen.

Vi har mængderabat på følgende mærker af e-væske:

  • PandaJuice
  • Liqua
  • Sundbygaard
  • Moliq
  • Vapeson
  • Crafted (10 ml.)

E-væskerne er inddelt i 3 forskellige kategorier:

Kategori 1: PandaJuice

Kategori 2: Liqua, Sundbygaard, Moliq, Vapeson

Kategori 3: Crafted (10 ml.)

Har du spørgsmål til vores mængderabat er du altid velkommen til at kontakte os på support@esmog.dk eller på telefon 71 99 21 79.