Nikotinstyrke?

Hvilken nikotinstyrke skal jeg vælge?
Hvilken nikotinstyrke man vælger afhænger af ens normale cigaretforbrug. Vælger man for lav nikotinstyrke, får man muligvis ikke dækket sit behov. 

Ved et dagligt cigaret forbrug af:
+20 cigaretter: 18 Mg
10-19 cigaretter: 12 mg
5-9 cigaretter: 6 mg eller mindre

Det er langt billigere!
Din e cigaret er langt billigere at ryge pga.at tobakscigaretterne er pålagt enorme afgifter, hvilket man slipper for når man ryger en e cigaret. Man bestemmer selv hvor meget man vil ryge ad gangen. Med vores eSmøger kan man ganske enkelt ryge så meget man ønsker, hvor og hvornår man vil og da den ikke er brændbar, behøver man ikke at ryge en hel cigaret ad gangen. Man kan altså bare lægge sin e cigaret fra sig, når man har fået dækket sit behov.

Ryger man eksempelvis 20 cigaretter om dagen vil en besparelse være på ca 80% ved regulært genkøb af reservedele og eJuice til påfyldning af e cigaretten sammenlignet med de ca 15000 kr. årligt som tobakscigaretter koster dig (baseret på et forbrug på 20 stk. om dagen). Der er altså tale om en væsentlig besparelse.
 
Indholds deklaration: Vores e juice indeholder udover det naturlige udvundne nikotin, naturlige aromastoffer, glycerol (E422), Propylenglykol (E1520), samt vand. Kort sagt helt almindelige aroma- og tilsætningsstoffer som vi kender det fra bl.a. kager og andre fødevarer. Alle vores e juice tilværkes i kliniske laboratorier, for din sikkerhed som forbruger.

eSmøg·dk handler kun med seriøse leverandører, som har super kvalitet og design på produkterne, da vi gerne vil yde samt garantere den bedste kvalitet samt service til alle vores kunder.

Velkommen til eSmøg·dk - Den rene nydelse :)